Vores Historie

THE GREEN WRAP er født at tilbyde et naturligt alternativ til at bevare vores mad frisk. Vores samfund kræver mere og mere en ansvarlig og miljøvenlig brug af materialer. I vores køkken bruger vi en masse plast, som ofte kun benyttes i kort tid for så at blive smidt ud. Vi genererer unødigt meget affald! THE GREEN WRAP er lavet af bomuld, bivoks, harpiks og kokosolie. Der giver os mulighed for at holde vores mad frisk på et naturligt måde. Bivoksens antibakterielle egenskaber er perfekte til at bevare vores mad frisk. På grund af sin selvklæbende sammensætning kan vi forme den til at dække enhver overflade. THE GREEN WRAP kan genbruges igen og igen. THE GREEN WRAP er helt håndlavet ved hjælp af lokale produkter. Vi håber, du kan lide det og god fornøjelse!

 

 

Vores Materialer

THE GREEN WRAP er lavet af certificeret bomuld, bivoks, harpiks og kokosolie. Vores tekstil har fødevarecertifikat. Voks erhvad bierne bygger deres reder med. Det er et naturligt produkt, der anvendes til mange formål. Vi bruger bivoks fra lokale producenter. Træharpiks har antibakterielle egenskaber. Og kokosolie er en vegetabilsk olie, og har såvel antibakterielle som antivirale egenskaber.

Vores Holdning

Vi ønsker at bidrage til at bevare vores planet. Vi mener, at en lille indsats kan gøre en stor forskel. Personligt har vi altid været tilhængere af genbrug, som kan bidrage til bevarelsen af miljøet. Dette har ført os til at tro fast på THE GREEN WRAP som et alternativ måde til drastisk at reducere anvendelsen af plast i vores køkken. Hvorfor ikke bruger de materialer, som naturen giver os, i stedet for at bruger materialer fremstillet i et laboratorium?